SZOMBATHELY
Szombathely, Uránia udvar 4
+36-70/639-4880
amulettweb@gmail.com
P: 14-18, Szo: 9-14
PÉCS
Pécs, Irgalmasok utcája 3
+36-72/216-372
+36-30/567-7755
amulettweb@gmail.com
H-P: 9-18, Szo: 9-13

Eljegyzési gyűrű

Leánykérő gyűrű, kísérő gyűrű vagy eljegyzési gyűrű – több elnevezés van rá, de mind ugyanazt takarja: az ékszert, amellyel a Férfi megkéri a Nő kezét. Amennyiben a válasz igen, a jegygyűrű a hölgy ujjára kerül, mintegy jelzésként, hogy a hajadon már foglalt… Hazánkban a legtöbb európai országhoz hasonlóan, a köves eljegyzési gyűrű a legelterjedtebb. Az esetek többségében a jegygyűrű gyémánt köves, de készülnek más drágakövekkel (rubin, smaragd, zafír, stb.) is szép köves gyűrűk. Tekintsd meg leánykérő gyűrű kínálatunkat!

Az általunk kínált jegygyűrűkről

A kínálatunkban megtalálható köves gyűrűk között az egyszerű, letisztult formák és a különleges, egyedi design kedvelői egyaránt megtalálhatják a számukra ideális darabokat, hiszen jegygyűrű kollekciónkban a klasszikus modellek mellett a merészebb, extravagánsabb kialakítású ékszerek is helyet kaptak. Mind a tradicionális sárga aranyból, mind pedig fehér aranyból nagy a választék, és természetesen az itt bemutatott variációk mellett rendelhető tőlünk egyéb drágakövekkel díszített köves gyűrű is igény szerint. Kifinomult eleganciát sugárzó ékszereink méltó módot kínálnak a lánykéréshez, a házassági szándék kifejezéséhez.

Néhány hiedelem a az eljegyzési gyűrűk kapcsán:

Az elveszített eljegyzési gyűrű a rossz házasság előjele. Más jegygyűrűjét felpróbálni csalfaságot, hűtlenséget jelent. Ha a köves gyűrűből kiesik az ékkő, nagy balszerencse éri a párt. Viszont ha az elveszejtett kő megkerül, és visszafoglalják az eljegyzési gyűrűbe, hamarosan gyermekáldás várható.

Brill eljegyzési gyűrű

Tekintsd meg leánykérő gyűrű kínálatunkat!