SZOMBATHELY
Szombathely, Uránia udvar 4
+36-70/639-4880
amulettweb@gmail.com
P: 14-18, Szo: 9-14
PÉCS
Pécs, Irgalmasok utcája 3
+36-72/216-372
+36-30/567-7755
amulettweb@gmail.com
H-P: 9-18, Szo: 9-13

Karikagyűrűk

Egyedi, kézi díszítésű, belül féldomború karikagyűrűink a legmodernebb technológiával készültek kiváló szakembereink keze alatt. Elkészítésükhöz a klasszikus sárga arany mellett fehér- és vörös aranyat is használtunk, hogy minél gazdagabb szín- és formaválasztékkal tudjunk a rendelkezésetekre állni.
4 különböző kollekciót készítettünk: a Broadway, Champs-Élysées, Oxford Street, Firenze család mind kifogástalan minőségű, de egymástól eltérő stílusú ékszereket tartalmaz. Válasszátok ki karikagyűrű kollekcióinkból azt, ami a legközelebb áll szívetekhez és ízlésetekhez! És bár az a célunk, hogy elkápráztassuk titeket gazdag kínálatunkkal, higgyétek el, könnyen rá fogtok érezni, hogy az egyes karikagyűrű családok közül melyik az, amelyik legharmonikusabban illeszkedik értékrendetekhez és stílusotokhoz.
Minden karikagyűrű modell kérhető más szélességgel, eltérő színkombinációval, különböző kőtípussal, és természetesen arra is van lehetőség, hogy kifejezetten a ti speciális elképzeléseiteket valósítsuk meg. Keressetek meg minket, és álmaitok gyűrűjét is elkészítjük!

Broadway karikagyűrű kollekció

Broadway karikagyűrű

Ha igazán trendi karikagyűrűt szeretnétek, akkor a Broadway kollekcióban érdemes szétnéznetek. Széles és alternatív formák, gyémántok és színek merész kavalkádja vár titeket! A Broadway karikagyűrű kollekcióban találkozik a klasszikus sárga arany, a hűvösen elegáns fehér arany és a romantikusan bájos vörös arany. A gyűrűket díszítő művészi vésések is sokfélék, és a drágakő berakásokra is számos variációt mutatunk. Bármelyiket válasszátok is, biztos siker, hiszen ezekkel a különleges, modern eleganciát sugárzó ékszerekkel garantáltan elkápráztathatjátok a rokonokat, ismerősöket. A Broadway kollekció azoknak a nyitott, vidám, energikus pároknak való, akik imádják a csillogást, a feltűnést, és szeretnek egy csöppnyi extravaganciát vinni egyedi stílusukba.

Champs-Élysées karikagyűrű kollekció

Champs-Élysées karikagyűrű

Ha szeretitek az elegáns, előkelő formákat, a finom, légies ékszereket, akkor a Champs-Élysées karikagyűrű család rátok vár! Ezekben a kecses modellekben az egyszerű és tiszta szépségre törekvő kidolgozás könnyed vonalvezetéssel párosul, nemes anyagokból megálmodva. A Champs Élysées kollekció elsősorban klasszikus sárga és fehér arany modelleket kínál, apró drágakőberakásokkal díszített, hagyományos vonalvezetésű, finom darabokat, melyek könnyed, keresetlen szépsége a legmagasabb igényeket is kielégíti. Ezt a kollekciót azoknak a pároknak javasoljuk, akik a visszafogott, előkelő, kifogástalan eleganciában találták meg stílusukat.

Oxford karikagyűrű kollekció

Oxford Street karikagyűrű

Egyszerű vonalak, patinás kivitel. Ha a diszkrét, visszafogott ékszerek kedvelői vagytok, ez a ti választásotok! Az Oxford Street karikagyűrű család elsősorban a minimalista stílus kedvelőinek szól, megbolondítva egy csipetnyi fantáziával. Ennek a karikagyűrű családnak a kialakításakor mindvégig a „kevesebb több” elvét vallottuk. Az Oxford Street kollekció tagjai kicsit sem hivalkodóak, hanem a kiváló, biztos ízlés tökéletes példái. Ezek a modellek olyan, kialakult, letisztult stílusú, magabiztos személyiségeknek valók, akik pontosan tudják, mit akarnak, és céltudatosan, kitartóan küzdenek álmaik eléréséért.

Firenze karikagyűrű kollekció

Firenze karikagyűrű

Ha a konzervatív, szerény és egyszerű stílus a kedvencetek, itt megtaláljátok! A Firenze karikagyűrűk nem hivalkodó módon, mégis markánsan képviselik az összetartozás, hűség, és legfőképp a szerelem értékeit, szimbolizálva mindazt, amiről a házasság szól. A Firenze kollekcióban a hagyománytisztelet, a tradicionális értékek mellé tettük le a voksunkat. Tudjuk, hogy sokak számára a karikagyűrű felvállalt egyszerűsége fontos érték, hiszen szimbolikus hidat épít a korábbi generációk felé. Tökéletesen megértjük azokat, akik arra vágynak, hogy gyűrűjük hasonlítson felmenőik egyszerű, hivalkodásmentes aranygyűrűjéhez. A Firenze gyűrűket tehát azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek a hagyománytisztelete gondolkodásmódjukban és stílusukban is hűen tükröződik.